Excite

Genieten van een bed and breakfast in Venetië

Een weekend Venetië doet iedereen goed; er even tussenuit en genieten van de rust en de romantiek die deze omgeving te bieden heeft. Je kunt de drukke stad in en een standaard hotelkamer boeken maar het is misschien wel veel prettiger om een bed and breakfast in Venetië te boeken. Dat is wat gezelliger en ook wat persoonlijker. Bovendien kunnen de service én het prijsniveau van een hotel vaak niet op tegen dat van een B&B.

Goedkoop en gezellig

Een bed and breakfast in Venetië hoeft niet duur te zijn, zo blijkt wel als je de Venice Vanilla Bed and Breakfast bekijkt. Dat is een kleinschalige B&B, gelegen op zo'n 20 loopminuten van het centrum van de stad. Je kan ook binnen enkele minuten naar de belangrijkste bezienswaardigheden. De kosten voor een overnachting in deze leuke B&B vallen heel erg mee: zo'n €30 per nacht. Als je met twee personen wilt blijven dan beginnen de prijzen ongeveer bij €38 per nacht. Dat hangt wel af van de beschikbaarheid en de periode.

Typisch Nederlands

Als je het leuk vindt om ook op vakantie een stukje Nederland te vinden, dan hebben we nog een leuke bed and breakfast in de omgeving van Venetië gevonden: B&B Il Tulipano. Dit charmante stekje wordt gerund door een Nederlands-Italiaanse familie en ligt in de omgeving van Venetië. Dankzij de gunstige ligging is dit het ideale vertrekpunt voor reizen naar andere delen van Italië. Naast comfortabele kamers beschikt deze B&B ook over een leuke ontbijtkamer, een mooi terras en een gemeenschappelijke ruimte.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021