Excite

Bed & breakfast in Berlijn

Berlijn is, in tegenstelling tot andere grote steden, goedkoop te noemen als het om accommodatie gaat. Het aanbod in deze West-Europese hoofdstad is ook nog eens dik in orde. Je kunt slapen in alles van de meest luxe hotels tot een tent op de camping. Een goede tussenweg is een bed & breakfast in Berlijn.

Als je het niet erg vindt om een kamer te delen, dan kun je goedkoop terecht op toplocaties. Zo kun je voor zo’n 25 euro per persoon per nacht een studio delen met uitzicht over de Potsdamer Platz. Niet verkeerd natuurlijk! Het kan trouwens nog goedkoper: voor twee tientjes per persoon slaap je in een eigen studio van twintig vierkante meter.

De echte pensions vind je ook in het centrum van Berlijn. Eén van de goedkoopste is Gästehaus Intervarko. Dit familiebedrijf ligt op een paar tramhaltes van Alexanderplatz in de levendige wijk Prenzlauer Berg. Voor nog geen vijf euro kun je er heerlijk ontbijten, en een overnachting heb je al vanaf zo’n vijftien euro per persoon.

Door de populariteit van pensions en bed & breakfasts verschijnen er steeds meer in Berlijn. Een vrij nieuw pension is Hotel Pension Canaletto, vlak bij de luchthaven Berlijn Tempelhof. Verder heb je nog pensions die heerlijk duidelijk zijn, zoals pension Chic & Cheap. Behalve chic is dit pension duidelijk lekker betaalbaar en door de verschillende stijlen in elke kamer ook nog eens bijzonder.

Het loont in elk geval om eens uitgebreid rond te kijken. Zoek de beste aanbiedingen voor Berlijnse pensions op internet en boek je bed & breakfast voor de beste prijs. Ga voor bijzonder of ga voor eenvoudig; in een Berlijns pension is het allemaal mogelijk.

Afbeelding: Flickr, wernerboehm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021