Excite

Beleef een unieke vakantie in Afrika

Woestijn, wilde dieren en kleurrijke culturen. Reizen naar Afrika spreekt velen tot de verbeelding. Dit uitgestrekte continent biedt een enorme keuze aan reismogelijkheden. Van safari’s en savannes in het oosten bij Tanzania, Ethiopië en Rwanda, tot een combinatie van westelijke en Afrikaanse cultuur in het zuiden van het continent: Namibië, Zuid-Afrika en Botswana. Van uitbundige dansvolkeren in het westen, Mali Senegal en Benin, tot de Arabische en islamitische invloeden in het noorden van Marokko tot Egypte. Reizen in Afrika biedt voor ieder wat wils.

Het Afrikaanse continent biedt niet alleen een verscheidenheid in culturen, maar ook de natuur van dit continent heeft alles in huis. In Lesotho en Rwanda vind je berglandschappen, in Tunesië en Libië woestijnen, in Gabon jungles en in Uganda, Kenia en Malawi savannes. Zo gevarieerd als het continent Afrika, zo gevarieerd is ook het aanbod aan vakanties. De meeste vakanties die worden aangeboden bestaan uit een reis waarbij je verschillende oorden en landen bezoekt. Op die manier maak je alle aspecten van Afrika mee.

Reisorganisaties gespecialiseerd in vakanties naar Afrika zijn Sawadee reizen, Jambo Safari Club, Out in Africa en Djoser. Jambo Safari Club, de naam zegt het al, is gespecialiseerd in safari’s. Je kunt hier een van de standaard safarireizen boeken, maar je kunt ook een reis op maat laten maken.

Een vakantie naar Afrika hoeft niet duur te zijn. Regelmatig wordt er bijvoorbeeld bij travelmap.nl gestunt met vliegtickets naar Zuid Afrika voor minder van 500 euro. Naast ticket kun je hier autoverhuur of camperverhuur ook alvast goedkoop regelen en je hotel na een lange vlucht vastleggen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Alexander Johnmann

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021