Excite

Boek een Best Western hotel in Venetië

Tijdens je vakantie wil je natuurlijk even helemaal kunnen ontspannen. Geen drukte, geen huishoudelijke karweitjes en vooral geen problemen. Kies daarom voor een comfortabele plek om te overnachten. Een echte aanrader? Het Best Western hotel in Venetië!

De voordelen van Venetië behoeven eigenlijk geen uitleg: het weer in deze Italiaanse stad is prachtig, evenals de vele kanalen waarover met gondels gevaren kan worden. Ook niet verkeerd om te weten: wetenschappers denken dat Venetië in de toekomst wel eens helemaal onder water zou kunnen komen te staan. Dan is het toch prettig om er voor die tijd nog een keertje heen te gaan.

Het Best Western hotel in Venetië is een voor de hand liggende keuze. Dit driesterrenhotel ligt in het hartje van Venetië, net op een paar meter afstand van het belangrijkste winkelgebied en een aantal interessante bezienswaardigheden. Als je een verblijf boekt in het Best Western hotel in Venetië, kun je kiezen uit een gewoon verblijf of een van de romantische arrangementen. Die romantische arrangementen bieden bijvoorbeeld een extra mooie kamer of champagne en bloemen in de kamer.

De gewone kamers zijn onderverdeeld in verschillende soorten. Allemaal even comfortabel, maar de een is wel luxer dan de andere. Als je alleen bent, kun je vaak volstaan met een Single Room Classic. Met twee personen heb je ook nog eens keuze uit het type Superior en Deluxe. Daarnaast is er nog een kamer voor drie personen of meer, maar neem daarvoor vooraf even contact op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020