Excite

Beste tips voor reizen naar de Dominicaanse Republiek

Vaak begint de voorpret van een vakantie al vroeg. Uitzoeken waar je dit jaar heen wilt gaan, kijken wat er te doen is en dan is het vaak nog een paar maanden wachten tot je echt kunt gaan reizen! De Dominicaanse Republiek is een vakantiestek waar de voorpret naadloos overloopt in de napret: hier kun je echt volop genieten.

Eigenlijk altijd lekker weer, lekker eten en leuke dingen doen; de Dominicaanse Republiek verveelt nooit. Omdat de temperaturen erg hoog kunnen zijn kun je er het beste voor zorgen dat je een hotelkamer neemt met airco. Zo kun je tussendoor en in de nachtelijke uren toch een beetje verkoeling zoeken.

Mocht je graag willen reizen, dan kan dat voor een zeer voordelig tarief. Voor ongeveer 10 euro word je vervoerd in een luxe touringcar van Puerte Planta naar Santo Domingo. De reis duurt ongeveer 3,5 uur. Ook kun je besluiten een taxi te nemen, maak voordat je aan de rit begint goede afspraken met de chauffeur over het tarief.

Internet is in de meeste hotels wel te vinden, dus het thuisfront zo nu en dan op de hoogte houden van je vakantie was nog nooit zo makkelijk. Soms moet je overigens wel voor deze service betalen, net als in internetcafés.

Mocht je souvenirs mee willen nemen dan mag dat tot een waarde van 175 euro. Neem je meer mee dan die je dit aan te geven bij de douane.

Afbeelding: Flickr account kyle simourd

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021