Excite

Bezoek aan de city of angels

Wat je niet mag missen tijdens je vakantie in Los Angeles is een bezoek aan Olvera Street. Dit was de eerste straat in Los Angeles. Avila Adobe is het eerste huis dat gebouwd werd en deze is gratis te bezichtigen. Ook het eerste brandweerstation staat er nog.

De schitterende Walt Disney Concert Hall is ook een bezoek waard. Het werd ontworpen door de architect Frank Gehry. Het opvallende architectonische gebouwd biedt plaats aan 2250 toeschouwers en wordt door sommigen vergeleken met het operahuis in Sydney.

Rodeo Drive is bekend van de film Pretty Woman met Julia Roberts. Hier staat het Regent Beverly Wilshire Hotel waar een groot deel van de film is opgenomen. Verder is Rodeo Drive een winkelstraat waar je je ogen uitkijkt en waar alle high fashion merken, waaronder Dior, Versace en Tiffany’s, vertegenwoordigd zijn.

Wat je verder absoluut moet doen is uitgaan op Sunset Boulevard. Dit is één van de bekendste straten ter wereld. Het aanbod aan bars en discotheken is hier eindeloos. Als het je lukt om in een van de hippe clubs binnen te komen, zou zomaar een ster tegen het lijf kunnen lopen.

Nog een aanrader is een van de attractieparken van Los Angeles. Disneyland Los Angeles is het eerste Disneypark ter wereld. Als je een kaartje kunt bemachtigen, breng dan ook een bezoek aan een basketbalwedstrijd van de LA Lakers of een honkbalwedstrijd van de LA Dodgers.

Op worldticketcenter.nl vind je goedkope tickets naar Los Angeles en op tripadvisor.nl vind je een overzicht van de hoogst gewaardeerde hotels en b&b’s.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Alistair McMillan

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019