Excite

Bezoek Boston: de beste tickets

Bij een stedentrip naar Amerika denk je misschien het eerste aan steden als New York, LA of Chicago. Boston is echter een bijzondere stad die zeker de moeite van een bezoek waard is. Volg de Freedom Trail, een rode lijn die door de hele stad loopt en waarbij je langs alle bezienswaardigheden komt. Onthoud tijdens je route de mooiste bestemmingen in Boston zodat je hier later nog een keer terug kunt komen.

Winkelen kun je in Boston ook uitstekend. De bekende Amerikaanse merken zijn goed vertegenwoordigd. Ondanks het grote aanbod en de grootte van de stad heerst er de sfeer van een gezellig klein stadje. Even luxe voelen? Bezoek dan Back Bay, een wijk met indrukwekkende, statige rijtjeshuizen, leuke winkels en restaurants. Ook leuk zijn Quincy Market en het Waterfront.

Een stedentrip van zes dagen heb je al voor nog geen zeshonderd euro, inclusief vlucht en een middenklassehotel. Op onder andere jandoets.nl en ebookers.nl kun je een dergelijke reis zelf samenstellen. Websites als Exit-reizen.nl laten je de reis ook zelf samenstellen en bieden je de keuze uit alleen een vlucht of vlucht met hotel en eventuele rondreis.

Alleen een vlucht naar Boston kost je in het laagseizoen iets meer dan 400 euro. Hiervoor vertrek je vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf. Voor 500 euro kun je rond de kerst naar Boston. Alhoewel Exit-reizen goedkope tickets aanbiedt, loont het altijd de moeite om even rond te kijken naar andere tickets. Wie weet zit er net die fantastische aanbieding naar Boston bij.

Afbeelding: Flickr, Rick Harris

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020