Excite

Bezoek sportief België

België staat onder andere bekend als sportief vakantieland. In de Ardennen kun je heerlijk fietsen, wandelen, kajakken en andere sporten beoefenen. Op sites als pbnardennen.nl kun je een uitgebreid activiteitenprogramma reserveren, inclusief accommodatie. Ideaal voor de sportieveling die de organisatie het liefst uitbesteedt.

Raften, kajakken en kanovaren in de Belgische Ardennen is ook een heerlijke sportieve optie. Als je googlet naar ‘kajakken Ardennen’ heb je al keuze uit talloze aanbieders. Ben je je bezoek aan België aan het plannen, let dan goed op diverse aanbiedingen. Het is helemaal handig als je niet aan het hoogseizoen bent gebonden. Je kunt je sportieve vakantie in België dan al snel met veel korting vieren.

Heb je altijd al je klimbrevet willen halen of vind je het een leuke uitdaging om je klimkunsten op echte rotsen te laten zien? Er zijn ook veel aanbieders die je de mogelijkheid bieden om een heel verzorgd pakket met kliminstructie te boeken. Let met klimvakanties goed op het keurmerk: een TÜV Vebon certificering staat voor veiligheid in buitensportactiviteiten. Organisaties als clubactief.nl hebben een uitgebreid aanbod in België én beschikken over het genoemde keurmerk.

Na alle inspanning wil je natuurlijk ook goed slapen, en dat is in België geen probleem. Waar je ook zit in de Ardennen, je hebt keuze uit diverse accommodatie. Slaap je prima in je eigen tent, dan ga je voor een camping. Verder zijn er middenklasse tot tophotels, en soms zit de accommodatie al bij je outdoor sportpakket inbegrepen. Begint het al te kriebelen? Boek dan ook snel je sportieve bezoek aan buurland België!

Afbeelding: Flickr, fatboyke

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020