Excite

Bigfoot in de achtertuin gefilmd!

Toen Kenny en Margaret Mahoney een videocamera in hun achtertuin plaatsten om te kijken wie steeds hun groenten stal, hadden ze niet gerekend op wat ze te zien zouden krijgen. Op de beelden is een groot dier te zien dat wel wat weg heeft van de legendarische Bigfoot!

Kenny en Margaret dachten zelf dat het misschien een hert of een wasbeer zou zijn, maar toen ze de beelden zagen, dachten ze dat het wel eens een beer zou kunnen zijn. Om daar zeker van te zijn, stuurden ze de foto’s naar een vriend van hen, die er meer verstand van had. Margaret stuurde de foto’s daarnaast ook naar een aantal nieuwsstations. Binnen een mum van tijd werden de Mahoneys overspoeld met e-mails, telefoontjes, cameraploegen en Bigfoot-jagers.

In de tuin zijn ook diverse grote voetsporen te vinden. Helaas zijn die te onduidelijk om precies aan te kunnen duiden van welke dieren ze zijn. Het beeld van de videocamera zelf is ook te slecht om met zekerheid te kunnen zeggen of het om een Bigfoot gaat.

Kenny denkt in ieder geval niet dat het hier om een Bigfoot gaat. Hij heeft geen idee wat het wel is, maar vreest toch een beer. Dat zou heel vreemd zijn, want in Kentucky leven eigenlijk helemaal geen bieren. De Bigfoot zou al een aantal keer gesignaleerd zijn in Noord-Amerika, maar echt concreet bewijs voor het bestaan van het grote dier is nog nooit geleverd.

Afbeelding: Flickr account Wayne_Parrack

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020