Excite

Bijkomen in Epen

Epen is een pittoresk dorpje in het Zuid-Hollandse Heuvelland. Met een prachtig uitzicht over heuvels en dalen, schilderachtige huisjes en talloze gezellige restaurants is Epen de perfecte bestemming om tot rust te komen. Hotels in Epen hebben een mooie ligging, een landelijk karakter en bieden veel luxe.

Hotel Creusen is een van de meer luxe hotels van Epen. Het heeft een grote tuin, een verwarmd binnenzwembad en een prachtig uitzicht over de heuvels van Limburg. Het hotel biedt, net zoals de meeste hotels in Epen, wandelingen en fietstochten aan. Verder kun je er genieten van een Engelse ‘High Tea’, een sauna en een fitnessruimte. Je geniet van deze luxe vanaf 90 euro per persoon per nacht.

Goedkoper is het familiehotel Berg en Dal. Het ligt op 3.9 kilometer afstand van Epen. Ook dit hotel organiseert rondleidingen door de stad en brengt je naar de lekkerste restaurants van Epen. Het hotel serveert zelf ook een uitgebreid à la carte menu, gebaseerd op regionale invloeden en een mix van de Nederlandse en de Franse keuken. In Berg en Dal verblijf je vanaf 59 euro per persoon per nacht, inclusief ontbijt.

Andere aanbevolen hotels van Epen zijn Ons Epen in het dorpscentrum, De Vierjaargetijden, een klein hotel met tien kamers en hotel De Kroon, een familiehotel dat bekend staat bekend staat om zijn gezelligheid en gastvrijheid. Op booking.com wordt een top tien gegeven van hotels in Epen, aan de hand van beoordelingen van gasten. Hier staan de voor- en nadelen van elk hotel op een rij. Zo is de bediening van hotel De Kroon erg vriendelijk, maar vinden de gasten de inrichting een beetje gedateerd.

Al met al is het goed vertoeven in Epen. Voor een redelijke prijs kom je hier helemaal bij in een prachtig geleden, landelijk hotel.

Afbeelding: Wikimedia Commons, gebruiker Ruud Habets

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020