Excite

Bijkomen in Limburg

Limburg is een prima vakantiebestemming als je er even tussenuit wilt. Met de auto ben je er zo, maar ook per trein is Limburg goed te bereiken. Of je nu een actieve vakantie wilt, cultuur wilt snuiven of wilt relaxen, op internet vind je verschillende ‘ verwenarrangementen ’. Hierbij word je vakantie van hotel tot Limburgse vlaai voor je geregeld. Een website waar je verwen uitjes in Limburg kunt boeken is eropuitinlimburg.com.

Tot halverwege deze maand kun je bijvoorbeeld nog genieten van een driedaags culinair wildarrangement. Hierbij krijg je twee overnachtingen inclusief ontbijt, twee keer een viergangenwilddiner en koffie met Limburgse vlaai bij aankomst. Dit alles vanaf 134,50 per persoon.

Genieten in andere zin, doe je met een driedaagse relaxvakantie in Thermae 2000. Hierbij krijg je twee overnachtingen inclusief ontbijt, een viergangendiner en 1 hele dag entree bij Thermae 2000. Ook dit verwenarrangement is beschikbaar vanaf 132 euro per persoon.

Voor de actievelingen zijn er verschillende wandelarrangementen, zoals een vierdaags wandelarrangement of een achtdaags Heuvellandarrangement. Hierbij krijg je zeven overnachtingen inclusief ontbijt, zeven keer een driegangendiner en wandelroutes in de omgeving. Dit kost circa 339 euro per persoon. Hetzelfde soort arrangement is ook beschikbaar met de fiets, je krijgt dan een hybride lichtgewicht fiets te leen.

Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen, of er is een arrangement van. Omstreeks Valentijn zijn bijvoorbeeld ook verschillende Valentijnsarrangementen te boeken. Ideaal als je er even tussenuit wilt, maar geen zin hebt om zelf een hotel te boeken of voor alle dagen een of meerdere restaurants moet zoeken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Ginny

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020