Excite

Logeer in een van deze twee bijzondere hotels in Antwerpen

Trendy, romantisch of historisch, in een levendige stad als Antwerpen kun je op allerlei soorten manieren overnachten. Het hotelaanbod is er groot. Je vindt dan ook diverse bijzondere hotels in Antwerpen. En wat is nu leuker als je behalve over de speciale biertjes, de goede restaurants en massa's winkels ook met mooie verhalen thuiskomt over dat ene bijzondere hotel?

Ga logeren bij de Koning van Spanje

Midden in Antwerpen ligt dit hotel verscholen achter een poorthuisje. De Koning van Spanje is eigenlijk een klein stadspaleis dat bestaat uit verschillende huisjes uit de vijftiende eeuw die zijn samengevoegd. Behalve de historische kenmerken die je in dit hotel aantreft, is er ook een binnentuin waar je bij mooi weer 's middags wat kunt drinken.

De Koning van Spanje serveert desgewenst ook een ontbijt, high tea of diner in de eetkamer. Schijnt de zon dan kun je natuurlijk in de binnentuin eten. Wil je online zien waarom De Koning van Spanje tot een van de bijzondere hotels van Antwerpen hoort? Surf dan naar dekoningvanspanje.be.

Hip en trendy overnachten in hotel The Black

Dicht bij de winkels, restaurants en het bruisende uitgaansleven ligt nog een van de bijzondere hotels van Antwerpen: The Black. De naam van dit kleinschalige hotel doet het al vermoeden: zwart (en wit) domineren het interieur. Hotel The Black heeft vijf tweepersoonskamers die allemaal een retro bad op pootjes hebben. Ook vind je er een kingsize bed en slaap je tussen de satijnen lakens.

De originele inrichting van hotel The Black kun je alvast bekijken op hoteltheblack.be. Nu hoef je alleen nog maar te beslissen of je voor de goedkoopste kamer 'Room Style' kiest of toch voor een overnachting in de XXXL-versie 'Room Sweet' gaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021