Excite

Bijzondere hotels in Andorra

Een verblijf in Andorra kan zowel in de zomer als in de winter. Geniet van wintersport of een zomervakantie in het bijzondere Andorra. Natuurlijk wil je dit doen vanuit een bijzonder hotel. Maar wat is bijzonder? De één wil een hotel aan de voet van een skipiste, de ander wil het ultieme wellnesshotel. Daarom een greep uit het aanbod...

Wil je vlak bij de skipiste slapen, dan biedt Andorra je genoeg mogelijkheden. Er zijn meer dan veertig hotels in Andorra die aan de voet van een skipiste zijn gelegen. De kwaliteit van de hotels varieert; er zijn zowel hotels met één als hotels met vijf sterren. De meeste hotels vind je in Pas de La Casa en Soldeu, zoals Hotel Sporting (drie sterren, Soldeu) en Hotel Kandahar (vier sterren, Pas de la Casa). Andere hotels aan de skipiste zijn te vinden in El Tarter en Arinsal.

Ga je voor de wellnesshotels in Andorra, dan heb je ook voldoende keuze. Een combinatie van een wellnesshotel en een hotel aan de voet van een skipiste is vijfsterrenhotel Sporthotel Hermitage & Spa in Soldeu. Een ander hotel is viersterrenhotel Hotel Roc Blanc in Escaldes-Engordany of Hotel Suite (vier sterren) in Sispony.

Tot slot zijn er nog hotels in Andorra die door de gasten als zeer bijzonder worden ervaren. Zo kun je naar Residència l’Aldosa in L’Aldosa. Dit hotel is ideaal gelegen voor iedereen die wil wintersporten, wandelen, fietsen en motorrijden. Het bijzondere aan het hotel is dat gasten er terugkomen omdat de service er persoonlijk is. Er zijn kortom genoeg manieren om een bijzonder hotel te vinden in Andorra – als je maar goed genoeg zoekt.

Afbeelding: Flickr, Hector Garcia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020