Excite

Voor een avontuurlijke vakantie moet je een blokhut huren in de Ardennen

Als je met kinderen, een groep vrienden of familie op vakantie gaat, is het heerlijk om lekker dichtbij huis te zijn. Een weekend Ardennen is perfect voor een korte of langere vakantie met meerdere mensen. Je kunt tal van soorten blokhutten huren in de Ardennen, van luxe tot zeer eenvoudige chalets en van kleine blokhutjes tot ware vakantievilla's. Kortom: een blokhut huren in de Ardennen biedt voor elk wat wils.

Vanuit de meeste blokhutten in de Ardennen zit je direct midden in de natuur. Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie? Kies uit authentieke boerderijen, landhuizen of zelfs kastelen, van alle gemakken voorzien, compleet met zwembad en sauna. Ga je met je gezin of met zijn tweetjes? Denk dan aan een sfeervol boerderijtje, of een knus vakantiehuis midden in de natuur. Voor de avontuurlijke vakantiegangers zijn er uiteraard ook zeer eenvoudige blokhutten beschikbaar in de Ardennen.

Je kunt een blokhut huren in de Ardennen via verschillende websites. Een bekende aanbieder van vakantiehuizen is uiteraard Belvilla. Je vind hier eigenlijk alles: van luxe tot eenvoudige chalets. In iedere prijsklasse is vrijwel een blokhut beschikbaar. Ook bij Ardennen Relais vind je tal van blokhutten in de Ardennen. Je vindt hier vooral echte blokhutten (hout, midden in de natuur) en minder vakantiehuizen die op luxe villa's lijken.

Ardenne Residences heeft met zorg 80 vakantiehuizen in de Ardennen geselecteerd. Het biedt verschillende soorten chalets (modern of ouderwets) met vaak uitzonderlijke locaties, zoals La Closerie. Dit is een pittoreske boerderij uit 1810 inclusief sauna, buitenjacuzzi en een speelplein.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021