Excite

BODIES... The Exhibition

BODIES... The Exhibition is een tentoonstelling die op meerdere plekken in de wereld te zien is. De tentoonstelling reist overal heen en is al in steden zoals New York, Praag, Londen en Amsterdam geweest. De tentoonstelling is vaak op meerdere plekken tegelijk te zien. BODIES is bijna overal ongeveer een half jaar lang te bezoeken, al kan dit per locatie verschillen

De tentoonstelling bestaat uit geconserverveerde lichamen die op een bepaalde manier zijn neergezet. Ook zijn er meer dan tweehonderd geplastineerde onderdelen van het menselijk lichaam, zoals bijvoorbeeld organen of lichaamsdelen. De bezoekers kunnen zo meer over het lichaam te weten komen en hun eigen lichaam beter te begrijpen. Ook kom je er als bezoeker achter hoe bepaalde ziektes eruit zien, zoals bijvoorbeeld borstkanker, hartproblemen en problemen aan de lever. Ook kun je botbreuken en een zwangerschap zien. Je kunt ook zien wat voor een schade de organen krijgen door overmatig alcoholgebruik of het roken.

Bij BODIES... The Exhibition krijg je te maken met echte lichamen, hierdoor zal de tentoonstelling niet voor iedereen geschikt zijn. De mensen die graag meer over anatomie te weten willen komen, moeten zeker een kijkje nemen. Kaartjes kun je het beste vooraf reserveren, aangezien de tentoonstelling tot nu toe veel publieksbelangstelling heeft gekregen.

Afbeelding:bodiesdublin.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020