Excite

Boedapest: - zoek een hotel

Het is geen gemakkelijke opgave om in Boedapest een hotel te vinden. Er zijn namelijk talloze hotels te vinden in Boedapest, waardoor het lastig kan zijn om tussen al die hotels een hotel te vinden dat naar je wens is.

Wanneer je de bedrijvigheid en gezelligheid van de grote stad houdt, is het mogelijk een optie om een hotel in het centrum van Boedapest te boeken. Op deze manier ben je in de buurt van alle bezienswaardigheden en ben je weinig tijd aan reizen kwijt. Het Promenade City Hotel is bijvoorbeeld zo’n hotel waarbij de bezienswaardigheden op een steenworp afstand van je hotelkamer liggen. Het hotel is dan ook gelegen in de beroemde Vácistraat. Dit hotel heeft een uitstekend ontbijtbuffet en biedt ook diners aan. Het City Hotel Pilvax ligt net buiten de drukke Vácistraat, maar ligt nog steeds erg dicht bij alle bezienswaardigheden. Een rustige straat in het centrum kan vooral ’s nachts erg fijn zijn.

In Boedapest bevinden zich ook enkele speciale wellnesshotels. Deze hotels bieden niet enkel een geweldige service, maar beschikken ook over een eigen wellness gedeelte, waar je je heerlijk kunt laten verwennen. Het Danabius Health Spa Resort Helia en het Corinthia Hotel Budapest zijn voorbeelden van dergelijke hotels.

Wanneer je van romantische hotels houdt, is de Uhu Villa een echte aanrader! Deze villa biedt je prachtige kamers om heerlijk te ontspannen, in romantische stijl. De luxe kamers beschikken over airconditioning, een eigen balkon en premium tv kanalen. Bij aankomst liggen je pantoffels en je kamerjas al klaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020