Excite

Boedapest: luxe hotels

Boedapest hotels

Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, heeft ontzetten veel hotels. De duurste hotels zijn natuurlijk de vijfsterrenhotels. Verblijf in pure luxe in Boedapest en geniet van de talloze faciliteiten. Hier vind je enkele voorbeelden van vijfsterrenhotels in deze stad. Een ander hotel, of misschien een goedkoper hotel, kan natuurlijk ook. Je kunt op internet overzichten van alle hotels vinden met de prijs erbij.

Hotel Kempinski Corvinus

Hotel Kempinski Corvinus is een vijfsterrenhotel dat de deuren in 1992 opende. Er zijn ruim driehonderd kamers en ruim dertig suites. Het ligt op nog geen halve kilometer afstand van het centrum en het hotel is ook zeer geschikt voor zakenmensen.

Corinthia Hotel

Het Corinthia Hotel biedt de gasten veel luxe. Er zijn ruim vierhonderd kamers en iedere kamer is voorzien van eigen badkamer en andere luxe. Ook is er een spa, waar je je heerlijk kunt laten verwennen. Natuurlijk kun je ook genieten van een prima ontbijtbuffet of in het hotel dineren. Ook voor zakenmensen is het hotel een goede optie: er zijn meerdere vergaderzalen aanwezig.

Hotel Sofitel

Hotel Sofitel ligt aan de oevers van de Donau en heeft daardoor een fijne sfeer en uitstraling. Het ligt wel heel dichtbij het uitgaanscentrum en ook shoppen kan prima. Er is een restaurant in het hotel en ook een binnenzwembad. In de ochtenden kun je genieten van een prima ontbijtbuffet, met echte Hongaarse gerechten. Een uitstapje maken gaat makkelijk, dankzij de gespecialiseerde medewerkers van het hotel. Zij kunnen je dus helpen een leuke excursie te boeken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020