Excite

Boek een last minute Curaçao voor een onvergetelijke vakantie

Op Curaçao is het goed toeven. Het eiland heeft een unieke flora en fauna, een rijke geschiedenis en een enorme diversiteit aan bewoners. Met een gemiddelde temperatuur van 27 graden is het hier altijd genieten geblazen. Voor een vakantie om nooit meer te vergeten boek je een last minute naar Curaçao.

Met de talloze bezienswaardigheden op het eiland zul je tijd en ogen tekort komen. Bezoek zeker de Grotten van Hato. Deze grotten beslaan een oppervlakte van bijna 5 vierkante kilometer, en je treft er druipstenen en bijzondere indiaanse tekeningen aan.

Minstens zo bijzonder is het Shete Boka Park, wat staat voor de zeven inhammen. Het park begint bij het Boka Tabla, waar enorme golven neerslaan tegen een ondergrondse grot. Daarna maak je een wandeling over het kalksteenterras, waarvandaan je een weids uitzicht hebt op de noordkust van Curaçao.

Ben je meer van de culturele bezienswaardigheden, dan kun je Museum Curaçao niet overslaan. Het is gevestigd in het 19e eeuwse landhuis Kas di Pal’i Maishi, op het westelijke gedeelte van het eiland. Dit landhuis is een prototype van de simpele huizen die bewoond werden door de afstammelingen van de slaven, die vroeger het land bewerkten. Het museum laat je ervaren hoe men destijds op het eiland leefde.

Voor meer actie ga je duiken, diepzeeduiken of mountainbiken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga op zoek naar een last minute Curaçao, en laat je verwelkomen op dit zonovergoten eiland.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Mike González

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020