Excite

Boek een last minute naar het prachtige Australië

Er is geen mooier land te bedenken om van je vakantie te genieten dan Australië. Je kunt genieten in de wereldstad Sydney, maar het land heeft ook veel natuur te bieden. Denk daarbij aan onder andere het Great Barrier Reef of Kakadu National Park. Maar er zijn ook eilandjes die een bezoek waard zijn, zoals Whitsunday eilanden, Kangaroo-eiland of Frasereiland.

De makkelijkste manier om een last minute te boeken naar Australië is via internet. Zo is er bijvoorbeeld World Ticket Center. Deze website doet voor jou het meeste werk, je kunt er vergelijkingen vinden van de prijzen van reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Op die manier kun je vanachter je computer je ideale reis kiezen.

Je kunt ook zelf je last minute reis naar Australië samenstellen, uiteraard is daarbij internet weer erg makkelijk. Op de website van Cheaptickets worden prijzen verzameld van verschillende luchtvaartmaatschappijen naar luchthavens in Australië. Als je daarbij de datum van je reis invoert, kun je zo een last minute ticket boeken voor de goedkoopste prijs die er op dat moment beschikbaar is.

Een last minute hotel is ook gauw gevonden. Als je vergelijkingssites gebruikt, kun je een hotel uitzoeken in de plaats waar je het liefst naar toe wil. Je kunt een hotel zoeken dat volledig aan je wensen voldoet, maar je kunt ook kijken naar het goedkoopste hotel. Boek je kort van tevoren dan kan je overnachting in Australië nog goedkoper zijn.

Afbeelding: Flickr, Travis Simon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021