Excite

Boek een last minute naar Kroatië

Kroatië is een land dat sterk in opkomst is: steeds meer mensen boeken hun vakantie naar Kroatië. Wil jij het ook wel eens uitproberen, maar betaal je hier liever niet te veel voor? Kies dan gewoon voor een last minute. Een last minute is lekker goedkoop, omdat de luchtvaartmaatschappij en het hotel toch het liefst hebben dat er iemand mee gaat. Je kunt dan dus soms voor de helft van de prijs mee, terwijl je wel gewoon het hele pakket krijgt. Ideaal voor een vakantie die met name bedoeld is om te proberen, toch?

Als je zo’n last minute naar Kroatië boekt, waar moet je dan allemaal rekening mee houden? In de eerste plaats is het belangrijk dat je vooraf een lijst maakt met dingen die je wilt zien. Als je een last minute naar Kroatië boekt, dan zul je namelijk waarschijnlijk niet heel veel tijd hebben om je voor te bereiden. Als je dan vast internet gebruikt om een grove lijst te maken, dan weet je in ieder geval zeker dat je geen dingen mist die je écht heel graag had willen zien.

Ook is het handig als je – niet alleen voor je last minute naar Kroatië, maar ook voor last minutes naar andere landen – een lijst maakt met zaken die je voor je vakantie moet regelen. Denk aan het afsluiten van een reisverzekering, maar ook bijvoorbeeld aan een inpaklijst voor je bagage. Als je één keer zoiets maakt en – wanneer nodig – de lijst aanvult, dan scheelt dat je voor alle volgende vakanties heel veel tijd. En die tijd kun je goed gebruiken, zeker als je voorbereidingstijd veel korter is dan normaal gesproken!

Afbeelding: Flickr account akk_rus

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021