Excite

Boek een last minute vakantie naar Spanje

Een manier om een last minute te boeken naar Spanje is via een reisorganisatie. Dan heb je een complete reis, waar alles bij inzit. Je vlucht is geregeld, de accommodatie en soms heb je zelfs de beschikking over een huurauto. Deze last minute reizen zijn er bijvoorbeeld te vinden naar de Costa Blanca. Voor een achtdaagse reis betaal je nog geen driehonderd euro.

Je kunt ook een last minute naar Barcelona boeken. De vele hotels die deze stad kent, zijn vaak allemaal wel via internet te boeken. Als je een korte tijd van tevoren een hotel boekt, kun je doorgaans ook wel profiteren van last minute kortingen. Een nadeel is dat je naar Barcelona toch vaak moet vliegen en vliegtickets zijn soms niet goedkoop.

Er zijn echter prijsvechters zoals Ryanair die regelmatig goedkope vliegtickets naar Spanje aanbieden. Als je een ticket boekt voor een bepaalde periode, meestal een maand of twee van tevoren, heb je soms voor nog geen tien euro al een vliegticket. Als je dan ook een last minute accommodatie kan boeken, kun je toch genieten van een goedkope vakantie in het populaire Spanje.

Wil je liever niet vliegen? Dan kun je ook een busvakantie boeken naar Spanje. Zo kun je met de bus naar verschillende steden in Spanje, bijvoorbeeld naar Madrid. Er zijn meerdere aanbieders die busreizen naar Spanje aanbieden, ook last minute. Via internet kun je vaak deze reizen wel vinden en ook direct boeken.

Afbeelding: Flickr, Wolfgang Staudt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020