Excite

Boek een rondreis door Argentinië

Je kunt in Argentinië genieten van steden zoals bijvoorbeeld Buenos Aires. Het is een van de leukste steden van Zuid-Amerika en het is ideaal om vanuit daar je vakantie in Argentinië te beginnen. Er zijn genoeg dingen in de stad die je eigenlijk niet missen mag. Het hart van de stad is het Plaza de Mayo. Aan dit plein ligt het presidentiële paleis Casa Rosada en het plein is bekend van de protesten van de Dwaze Moeders. Maar ook de begraafplaats Recoleta is een bezoek waard. Hier ligt Evita Perón begraven.

Daarnaast is Argentinië een prachtig land om een rondreis te maken. Van Buenos Aires kun je naar El Calafate, een locatie die je tijdens je reis in Argentinië zeker niet mag overslaan. De Perito Moreno is de enige gletsjer ter wereld die niet kleiner wordt. Bijzonder aan deze gletsjer is dat je er zeer dichtbij kunt komen. Daarna kun je tijdens je rondreis naar Puerto Natales gaan. Hier ligt het Torres del Paine National Park, een prachtig park met gletsjers, bergen, watervallen en bossen, maar ook rivieren en meren kun je in dit park vinden.

Een reis naar Argentinië kun je via vele organisaties boeken. Zo kun je kiezen voor een groepsrondreis waarbij je het hele land doortrekt, maar je kunt ook een individuele groepsreis boeken. Je volgt dan zelf een van tevoren vastgesteld programma. Maar plan je liever zelf je reis? Dat is ook mogelijk. Verschillende organisaties geven je de kans om door middel van 'bouwstenen' je eigen reis samen te stellen.

Afbeelding: Flickr, Matt Riggott

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021