Excite

Boek een van de vluchten vanuit Düsseldorf Airport

Steeds meer Nederlanders boeken vluchten vanaf Düsseldorf Airport. Een van de genoemde redenen is dat het goedkoper is en minder druk op het vliegveld. Voor mensen die dichtbij de Duitse grens wonen is Düsseldorf een handige optie dan het altijd drukke Schiphol.

Vliegveld online

De website van Düsseldorf Airport heeft gelukkig ook een Nederlandstalige pagina, www.duesseldorf-international.de/dus_nl/. Dat is uiteraard een uitkomst als je zeker wil zijn dat je de juiste reis boekt. Daarnaast is de website ook te lezen in het Engels en uiteraard in het Duits.

Aanbiedingsvluchten

Op de website van Düsseldorf Airport is het vluchtschema te zien. Daarnaast kan je ook reizen boeken via deze website. Düsseldorf Airport biedt met regelmaat aanbiedingen aan voor vluchten naar elders in de wereld. Die aanbiedingen zijn zelfs inclusief hotel en vlucht. Wanneer je een reis gaat boeken, is dit enkel wel alleen mogelijk in het Duits. Vluchten die momenteel door Düsseldorf Airport aangeboden worden gaan naar Lanzarote, Gran Canaria en Fuerteventura. Deze aanbiedingen van deze vluchten kosten bij Düsseldorf Airport tussen de € 389 tot € 513.

Vliegmaatschappijen

Vanuit Düsseldorf Airport vliegen diverse vliegtuigen van verschillende maatschappijen naar diverse plekken in de wereld. Een selectie van deze maatschappijen is: Air Baltic, Air China, Airberlin, AirFrance en Lufthansa. Op de website van Düsseldorf Airport is een pagina waar alle vliegmaatschappijen genoemd zijn die vanaf het vliegveld vertrekken. Indien je vluchten vanaf Düsseldorf Airport liever wilt boeken via de website van de betreffende vliegmaatschappij, dan is dat op deze manier ook nog mogelijk.

Het aantal vluchten vanuit Düsseldorf Airport is erg uitgebreid waardoor dit vliegveld een goede concurrent is voor het vertrouwde Schiphol. Wanneer Düsseldorf Airport praktischer is, dan is het boeken van vluchten vanaf Düsseldorf Airport zeker een aanrader.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020