Excite

Boek een vliegticket naar Wenen en laat je culinair verrassen

Wenen is de grootste stad en het politieke en culturele centrum van Oostenrijk. Met het vliegtuig ben je er in een mum van tijd. Maak het jezelf gemakkelijk, en boek naast een vliegticket ook direct een leuk hotel in deze bijzondere stad.

Er worden regelmatig voordelige vliegtickets aangeboden naar Wenen. Je vindt ze op het internet, of laat je informeren door het reisbureau. Daar kunnen ze je meteen vertellen welke accommodaties de moeite waard zijn. Boek je een vliegticket vanaf Schiphol, dan land je al na een uur en veertig minuten in de Oostenrijkse hoofdstad.

De Weense keuken is ontstaan uit een mengelmoes van verschillende culturen, met onder andere invloeden uit Hongarije, Slowakije en Italië. Heel bekend zijn Apfelstrudel en Sachertorte, maar probeer ook eens Mohr in Hemd (chocoladepudding) en Topfenkuchen (kwarkgebak).

Bij al die zoete heerlijkheden lust je vast wel een kop koffie, en ook daarvoor ben je in Wenen aan het goede adres. De stad kent namelijk een lange koffietraditie, en heeft maar liefst 564 koffiehuizen. De inwoners van Wenen drinken hun koffie het liefst met warme melk, maar er zijn ook vele andere combinaties te krijgen.

Nadat je je tegoed hebt gedaan aan alle culinaire lekkernijen van Wenen, heb je ongetwijfeld voldoende energie om de stad te ontdekken. Dat kan op een bijzonder manier vanuit een koets, een boot of het reuzenrad. Zorg dat je niets mist, en boek vandaag nog je vliegticket naar Wenen!

Afbeelding: Flickr, gebruiker Michiel2005

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020