Excite

Boek een vlucht naar historisch Praag

Iedereen wil wel eens naar Praag gaan. De stad heeft veel historische bezienswaardigheden en het historische centrum staat dan ook op de UNESCO werelderfgoedlijst. Behalve oude gebouwen zijn er ook veel musea en je kunt een berg op met de kabelbaan om vanaf daar een prachtig uitzicht te zien over de stad.

Praag heeft een internationale luchthaven, PRG. Deze luchthaven ligt ongeveer tien kilometer van het centrum vandaan. Je kunt vanaf het vliegveld met de stadsbus, metro of shuttlebus naar het centrum komen. Alle vervoersmanieren zijn prima betaalbaar en je kunt dus gemakkelijk iets kiezen wat dichtbij je eindbestemming stopt.

Je kunt een rechtstreekse vlucht naar Praag boeken. Je kunt vanaf Amsterdam, Düsseldorf, Brussel en Keulen naar Praag vliegen. Dit kan bijvoorbeeld met KLM, Germanwing en click4sky.

Zorg ervoor dat je de vliegtickets altijd goed met elkaar vergelijkt. Het kan erg veel geld schelen als je bijvoorbeeld met een andere luchtvaartmaatschappij gaat vliegen. Ook kan het erg veel geld schelen als je een andere luchthaven kiest. Je vlucht kan bijvoorbeeld goedkoper zijn wanneer je vanaf Düsseldorf vertrekt, in plaats van bijvoorbeeld Schiphol. Soms kan de vertrekdag ook schelen in de prijs. Schuif hier dus een beetje mee en bekijk wat het voordeligste is.

Afbeelding: Flickr account axel-d

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020