Excite

Boek een vlucht vanuit Brussel naar Istanbul

Met een vlucht vanuit Brussel reis je met gemak naar Istanbul. Brussel is makkelijk te bereiken vanuit Nederland en de vliegreizen naar Istanbul zijn zonder overstap. Het vliegveld van Brussel heeft drie tot vier keer per dag een vlucht naar Istanbul. Ruime keus dus voor een reis naar Istanbul. Vertrekken wanneer je wilt voor de beste prijs.

Turkisch Airlines

Een vliegreis naar Istanbul vanuit Brussel duurt, zonder tussenstop, ongeveer drie uur en twintig minuten. De directe vluchten naar Istanbul kun je boeken bij de vliegmaatschappij Turkisch Airlines. Daarnaast zijn er ook andere vliegmaatschappijen waarmee je naar Istanbul kan reizen. Met deze vluchten heb je vaak wel een of meerdere tussenstops. Er vliegen twee vluchten in de ochtend en twee in de middag vanaf het vliegveld Brussel naar Istanbul. Rekening houdend met de niet directe vluchten kan je nagaan dat er behoorlijk veel vluchten afreizen vanuit Brussel naar Istanbul.

Let op tussenstops in Amsterdam

De meeste niet directe vluchten hebben maar één tussenstop. Let goed op welke vluchten je boekt vanuit Brussel. Sommige vluchten vliegen namelijk via Amsterdam en maken aldaar dus ook een tussenstop. Dit geldt met name voor vluchten van de KLM. Indien je vlakbij Amsterdam woont, is het aan te raden te controleren of een vlucht vanuit Brussel inderdaad goedkoper en praktischer is dan een vlucht vanuit Amsterdam.

Pegasus Airlines

Naast Turkish Airlines en KLM vliegen meer maatschappijen naar Istanbul. Andere maatschappijen zijn AirBaltic, Pegasus Airlines en Swiss. De vluchten van Pegasus Airlines zijn ook rechtstreekse vluchten van Brussel naar Istanbul. Deze vluchten gaan echter naar het vliegveld Sabiha Gökçen. De vluchten van Turkish Airlines landen vaak op het vliegveld Atatürk.

De wereld wordt steeds kleiner. Een vlucht boeken vanuit België behoort daardoor ook steeds meer tot de mogelijkheden. Kies ook een keer voor vlucht vanuit Brussel naar de Turkse stad Istanbul voor een praktische, goedkope en zonnige vakantie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020