Excite

Boek een voordelig vliegticket naar Oslo

Voor weinig geld kun je al een vliegticket boeken naar het Noorse Oslo. Deze moderne stad wordt gekenmerkt door brede lanen, luxe winkels en veel gebouwen van staal en glas. Het inwoneraantal van Oslo is lager dan de meeste Europese steden, maar de stad bestrijkt een behoorlijk groot stuk land. Geen wonder dus, dat Oslo ook een groene stad is, met veel parken en open gebieden.

Voor toeristen is er van alles te doen. De hoofdstad van Noorwegen telt meer dan 50 musea, diverse kunstgalerieën, en vele andere bezienswaardigheden. De meeste toeristische trekpleisters liggen op loopafstand van het stadscentrum. Over vervoer in de stad hoef je je dus geen zorgen te maken, omdat meestal je gewoon kunt lopen.

Als je met een klein budget wilt reizen, doe je er verstandig aan om de prijzen bij verschillende aanbieders van vliegtickets naar Oslo te vergelijken. Op internet zijn er verscheidene websites te vinden waar je dat gemakkelijk kunt doen.

Vanaf Schiphol kun je onder andere met KLM, Norwegian en SAS naar Oslo vliegen. Ryan Air biedt vliegtickets aan vanaf Eindhoven. Ben je student? Dan kun je vaak gebruik maken van speciale kortingen op vliegreizen.

Het is soms het voordeligst om een vliegticket te boeken in combinatie met accommodatie. Oslo heeft voldoende goedkope hotels, maar wil je echt besparen dan kun je er ook voor kiezen om te overnachten in hostels. Dat is vooral voor jongeren geschikt, en ook nog eens een uitstekende manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Afbeelding: Flickr, user Bernt Rostad

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021