Excite

Boek eens een hotel in de ruimte

Vanaf 2012 gaat het gebeuren. Niet het vergaan van de aarde volgens de Maya-kalender, maar de mogelijkheid om een driedaags verblijf te boeken in een hotel in de ruimte. Een groep architecten uit Spanje zegt netjes op schema te liggen voor de opening in 2012. Dan kunnen mensen met teveel geld een verblijf boeken in het hotel, dat rond de aarde zal zweven. Het hotel biedt ruimte aan vier gasten en twee astronauten. Behalve het hotel wordt ook een pendelraket ontwikkeld.

Het hotel in de ruimte is erg bijzonder, maar de architecten beweren dat het over een jaar of vijftien de normaalste zaak ter wereld is. Het voordeel van de ruimte is dat je de zon vijftien keer per etmaal op ziet komen en onder ziet gaan, bovendien zweef je met een snelheid van 30.000 kilometer per uur rond de aarde. Het hotel zal hangen op 450 kilometer boven het aardoppervlakte. Voorlopig liggen de initiatiefnemers van The Galactic Suite Space Resort op schema voor de grote opening in 2012.

Prijzig is het wel, die drie nachten in het Suite Space Resort. Het kost namelijk drie miljoen. Inbegrepen in de prijs is een achtweekse training op een tropisch eiland. Op zich al niet verkeerd. Bovendien maak je in The Galactic Suite Space Resort elke tachtig minuten een rondje om de aarde. Over uitzicht gesproken. En mocht de wereld alsnog vergaan in 2012, dan zit je in het Suite Space Resort in ieder op de eerste rang om het te aanschouwen.

Afbeelding: Exclusivelifestyle.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020