Excite

Boek hotels in Moskou

Rusland is het grootste land ter wereld en heeft daardoor enorm veel te bieden voor toeristen. Vooral Moskou is een zeer geliefde bestemming. Hier kun je het bekende Kremlin zien en over het Rode Plein wandelen. Moskou is ook het beginpunt van de Trans-Siberische spoorlijn, deze gaat helemaal tot aan Peking in China en wordt gezien als de mooiste treinroute ter wereld.

Moskou heeft minder hotels dan je in eerste instantie zou verwachten. En omdat er vrij weinig hotels zijn, zijn de prijzen aardig hoog voor de accommodatie. Echt goedkope hotels zul je dus waarschijnlijk niet vinden in deze stad. Toch kun je voordelige overnachtingsmogelijkheden vinden als je goed zoekt. Kijk bij je zoektocht vooral goed naar de ligging en de faciliteiten. Houd er rekening mee dat de prijzen hoe dan ook een stuk hoger zijn dan je gewend bent.

Ook belangrijk om te weten is dat je Rusland niet in mag als je geen hotel hebt geboekt. Het is dus onmogelijk op de bonnefooi naar Moskou te gaan. Je moet dus echt vooraf reserveren en met deze reservering is het mogelijk om een visum aan te vragen. Zonder visum kun je een trip naar Moskou wel vergeten, dus zorg dat je dit in orde hebt.

Afbeelding: Flickr account thisbossi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020