Excite

Boek je hotel in Dubai

Naar Dubai vlieg je in zo’n zes tot zeven uur. Dit is tenminste zo als je een rechtstreekse vlucht hebt met KLM, en die kost je vaak flink wat geld. Je kunt om geld te besparen ook kiezen voor alternatieve vluchten met overstap. Je bent dan vaak wat uren langer onderweg, maar het scheelt je flink in de portemonnee. In Dubai zelf is er tenslotte nog genoeg waar je je geld aan uit wil geven.

Wat wel goed is om te weten, is dat je het beste in de winter naar Dubai kunt gaan. ’s Zomers is het er namelijk veel te warm om buiten te zijn. Natuurlijk zijn er ook mensen die hier geen bezwaar tegen hebben. Er valt in Dubai ook binnen genoeg te zien en te doen. Als het je niet uit maakt dat je buiten niet zo veel kunt zien, kun je in de zomer wel een stuk goedkoper naar Dubai.

Als je je vlucht hebt geboekt is het tijd om je hotel uit te kiezen. In Dubai heb je flink wat keuze. Je hebt er de bizar luxe (en vaak ook peperdure) hotels, de grootste hotels, de hoogste hotels... het is niet moeilijk om met lege portemonnee en fikse creditcardrekening terug te komen van een reisje Dubai. Toch is het meer dan te moeite waard om de duurste hotels een kans te geven. Je kunt bijvoorbeeld één overnachting in een superdeluxe hotel boeken als afsluiting van je vakantie.

De rest van de vakantie, of misschien de hele vakantie als je portemonnee het niet toelaat, kun je buiten het centrum betaalbare tot zeer goedkope hotels vinden. Via Booking.com boek je al voor nog geen vijfentwintig euro per nacht een kamer. Zo wordt Dubai erg betaalbaar!

Afbeelding: Flickr, UggBoy <3 UggGirl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020