Excite

Boek je hotel in Kaprun

Tot laat in het seizoen skiën of snowboarden? Het kan in Kaprun. De gletsjer is namelijk een groot deel van het jaar geopend voor wintersporters. Dankzij deze Kaprun Gletcherbahn is de sneeuwzekerheid in het gebied groot, en dat biedt veel voordelen.

’s Zomers kent Kaprun ook genoeg attracties. Zo kun je een bezoek brengen aan de twaalfde-eeuwse Burcht Kaprun. Deze indrukwekkende vesting ligt in de buurt van Kaprun. Verder is er de waterkrachtcentrale die een grote attractie vormt in het gebied. Daarbij kun je natuurlijk prachtige wandelingen en fietstochten maken door de bergen.

Het aanbod in accommodatie in Kaprun kent meerdere hoogseizoenperiodes. Door de vele pieken is het aan te raden om daar precies tussenin te zitten zodat je minder betaalt voor je overnachting. Sites als tripadvisor helpen je bij het maken van de beste keuze in prijs en kwaliteit. Het is wel aan te raden ruim vooraf te reserveren. Zelfs in het laagseizoen is accommodatie namelijk snel volgeboekt.

Aanraders voor je verblijf in Kaprun zijn onder andere Hotel Toni, Steigenberger Kaprun Hotel en Verwohnhotel Votters Sportkristall. Dit zijn de drie hoogst beoordeelde hotels van de stad. Je kunt er overnachten vanaf zo’n zestig tot tachtig euro per nacht. Goedkoper slaap je onder andere in Pension Oberlehenhof.

Afbeelding: Flickr, Leo-setä

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020