Excite

Boek je hotel in Keulen

De enorme Domtoren valt waarschijnlijk als eerste op als symbool voor Keulen. Daarbij heeft het een oude stadsmuur die je terugneemt naar het Romeinse verleden. Er zijn diverse musea waar je zowel kunst kunt bekijken en cultuur kunt opdoen als jezelf prima vermaken, zoals in het chocolademuseum. Ook is er een Eau-de-cologne-museum.

Winkelen kun je in Keulen in alle luxe doen, en daarbij zijn er de vele tweedehands winkeltjes waar je uitgebreid kunt rondneuzen. Natuurlijk wil je tijdens je bezoek aan Keulen ook lekker kunnen slapen. Gelukkig heeft Keulen een uitgebreid aanbod in accommodatie. Kies uit superdeluxe hotels of juist voor een eenvoudig pension.

Vijfsterrenhotels in Keulen zijn onder andere het Hotel im Wasserturm, Hilton Cologne en Excelsior hotel Ernst. Wil je hier slapen, trek dan je portemonnee of ga op zoek naar goede aanbiedingen. Je kunt bijvoorbeeld ver vooruit boeken of juist op het laatste moment op een aantrekkelijk arrangement reageren.

Middenklassehotels voeren de boventoon in het aanbod in Keulen. Daarbij zijn de bekende ketens goed vertegenwoordigd. Verder kun je terecht in de vele pensions die de stad rijk is. Verder kent Keulen maar liefst drie campings: Walbad, Berger en Der Stadt Keulen. Deze campings zijn erg eenvoudig, maar je kunt er voor weinig geld slapen en bevindt je op maximaal tien kilometer van het centrum.

Afbeelding: Flickr, eifelyeti110

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020