Excite

Boek je tickets voor Portugal

Er zijn verschillende luchthavens in Portugal. De bekendste zijn die in Lissabon en Porto. Het is mogelijk om een rechtstreekse vlucht te boeken naar Portugal, maar je kunt ook kiezen voor een overstap onderweg. Er gaan verschillende budgetmaatschappijen naar Portugal, zoals RyanAir, EasyJet en Transavia.

De beste plek om goedkope tickets voor Portugal te kopen is op het internet. Er zijn websites waar je verschillende vliegtickets met elkaar kunt vergelijken en zo de goedkoopste kunt vinden. Bekijk ook altijd hoe het zit als je vanaf een andere luchthaven vliegt, of als je een dag eerder of later vertrekt. De prijzen kunnen dan namelijk erg verschillend zijn.

Als je online je tickets voor Portugal boekt, zorg dan dat je al je gegevens bij de hand hebt. Houd bijvoorbeeld je paspoort bij de hand, zodat je meteen het nummer en de geldigheid kunt invullen. Print belangrijke informatie uit, zodat je dit niet zult vergeten. Het kan ook handig zijn deze informatie mee te nemen wanneer je gaat vliegen. Mocht er toch iets niet in orde zijn, dan heb je tenminste de papieren bij je.

Je kunt er ook voor kiezen om tickets voor Portugal bij een reisbureau te boeken. Dit is vaak wel wat duurder dan wanneer je online te vliegtickets boekt, maar je krijgt wel persoonlijke hulp.

Afbeelding: Flickr account msvg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020