Excite

Boek je vliegtickets naar Barcelona!

Lekker op vakantie naar een warm en zonnig land? Of beter nog: naar een warme, zonnige stad waar heel veel te beleven is? Dan zit je goed in Barcelona! En het voordeel van een vakantie hier is dat de vliegtickets tegenwoordig bijna dagelijks goedkoper worden.

Barcelona is één van de grotere steden in Spanje en telt ruim anderhalf miljoen inwoners. De oppervlakte van de stad is ook aanzienlijk: 101,4 vierkante kilometer. In de volledige metropool – dat is dus de stad en de voorsteden gecombineerd – wonen bijna 5 miljoen mensen.

Barcelona ligt op een ontzettend gunstige locatie: aan de Middellandse Zee, aan de Costa Brava en aan de Costa del Maresme. Ook ligt de stad op 160 kilometer afstand van de Pyreneeën. Dat lijkt misschien ver, maar in je vakantie is een trip zo gemaakt. Zeker als je besluit een auto te huren in de stad, iets dat ook absoluut geen overbodige luxe is.

Vliegtickets naar Barcelona bestel je natuurlijk het makkelijkst via internet. Gewoon zoeken op sites als Goedkopevliegtickets.nl. Kijk wel vooraf precies bij welke maatschappij je boekt, want er is verschil. Niet alleen in kwaliteit en veiligheid, maar ook in wat je voor je geld krijgt. Is een maaltijd bijvoorbeeld inbegrepen? Mag je voldoende bagage meenemen of moet je hier extra voor betalen? Door hier goed op te letten, zorg je voor jezelf voor een goede vlucht, die je achteraf niet veel meer kost dan gepland!

Afbeelding: Flickr account Tiagø Ribeiro

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020