Excite

Boek je vlucht naar Malaga

Malaga is gelegen in de Spaanse Costa del Sol en is waarschijnlijk een van de belangrijkste steden van het gebied. Er zijn veel historische gebouwen en door de ligging van de stad is er ook genoeg zon te vinden. Mensen komen er dus ook vaak om lekker te zonnen of om cultuur te snuiven.

Malaga Airport (AGP) is één van de oudste vliegvelden van Spanje. Ook is het een belangrijk vliegveld, omdat veel mensen die naar de Costa del Sol gaan ook hierheen vliegen. Een vlucht naar Malaga is gemakkelijk te boeken via het internet. Er gaan veel goedkope vliegtuigmaatschappijen heen, zoals Transavia, RyanAir, AirBerlin en ThomasCook. Vliegen kan niet alleen vanaf Schiphol, maar ook vanuit België en Duitsland.

Het vliegveld van Malaga ligt ongeveer 8 kilometer buiten de stad. Ook ligt het redelijk in de buurt van de Spaanse steden Torremolinos en Marbella. Er is een speciale Malaga Airport trein en met deze trein ben je in ongeveer twaalf minuten in het centrum van Malaga. Voor eventuele andere bestemmingen kun je een bus of taxi nemen. Sommige hotels hebben een shuttleservice.

Bekijk altijd goed welke vluchten je kunt boeken naar Malaga en waar je de meeste kosten op kunt besparen. Het is handig om op internet te zoeken naar goedkope vluchten, zodat je precies weet hoeveel geld je kwijt bent. Het is heel makkelijk om de prijzen met elkaar te vergelijken en zo de goedkoopste aanbieder te vinden.

Afbeelding: Flickr account jesuspresley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020