Excite

Boek je vlucht naar Sicilië

Je kunt Sicilië ook met de auto bereiken. Hiervoor reis je via België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland en neem je vervolgens de boot. Via Duitsland en Zwitserland is het ook mogelijk om het eiland te bereiken. Natuurlijk kost dit je behoorlijk wat tijd. Het is dus een stuk eenvoudiger – en vaak zelfs goedkoper – om met het vliegtuig naar dit eiland te gaan.

Vanaf Schiphol, Weeze, Frankfurt en Düsseldorf gaan rechtstreekse vluchten naar Trapani en/of hoofdstad Palermo. Ook vanaf Eindhoven en Maastricht kun je tegenwoordig naar Sicilië vliegen. Onder andere Ryanair, Air Berlin en Jetairfly bieden vluchten aan naar dit mooie eiland. Keuze genoeg dus, uit zowel je startpunt als de luchtvaartmaatschappij. Luxe vliegen doe je met KLM, die vanaf Amsterdam vluchten aanbiedt en landt op Palermo.

Behalve rechtstreekse vluchten zijn er ook vluchten met overstap. De meest voorkomende overstaphaven is de luchthaven van Milaan/Pisa. Niet-rechtstreekse vluchten vertrekken vanaf Eindhoven, Brussel, Frankfurt of Amsterdam. Als je slim bent, combineer je de heen- of terugreis met één of meerdere overnachtingen in Milaan, Forli of Pisa.

Wil je de beste prijs betalen voor je vlucht, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Vluchten met overstap kunnen goedkoper zijn dan rechtstreekse vluchten. Vergelijk deze dus. Ook kan het schelen als je vanaf een andere luchthaven vertrekt. Als het tot je mogelijkheden behoort, kun je in plaats van in het weekend ook doordeweeks vertrekken. Met deze tips in gedachten vlieg je straks voor de beste prijs naar Sicilië!

Afbeelding: Flickr, seier+seier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020