Excite

Boek vandaag die cruise!

Voor veel mensen is het een droom die waarschijnlijk niet uit zal komen: ‘Ooit gaan we eens een cruise maken, als dit, of als dat’. Zonde om daarop te wachten, want de kans dat je dan ook daadwerkelijk eens zo’n cruise maakt, is gewoon heel erg klein. Beter kun je kijken of je niet dit jaar nog een cruise kunt boeken. Er zijn tegenwoordig zoveel cruises beschikbaar, dat je zelf kunt kijken welke bestemming en welke tijdsduur in jouw planning passen!

Vroeger was het zo dat een cruise bijna onbetaalbaar was. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het echt gezien werd als iets voor ‘later’; eerder was er gewoonweg geen geld voor! Tegenwoordig is een cruise zomaar een stuk dichterbij; de kosten zijn omlaag gegaan en je hebt nu veel meer mogelijkheden. Daardoor is er ook meer concurrentie en zijn de prijzen wat lager. En als je bijvoorbeeld een cruise van een week maakt en bijvoorbeeld in Europa blijft, betaal je natuurlijk veel minder dan wanneer je op een cruise naar de Bahamas gaat!

Cruises boeken kan via een reisbureau, maar ook via internet. Dat laatste is misschien wel het makkelijkst, want dan kun je zelf kijken of je een goedkope deal kunt vinden. Prijzen vergelijken gaat online nu eenmaal een stuk makkelijker. Wel is het belangrijk om altijd goed de voorwaarden door te lezen. Omdat je tijdens een cruise vaak maar weinig aan land komt, is het belangrijk om te weten wat er allemaal inbegrepen is in de prijs die je betaalt. Als je bijvoorbeeld dagelijks zelf je maaltijden nog moet kopen, dan kan dat aan boord van zo’n schip behoorlijk in de papieren gaan lopen!

Afbeelding: Flickr account wirralwater

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020