Excite

Boek vandaag nog een hotel in Hamburg!

Hamburg is een echte Duitse metropool: de een na grootste stad van het land, de belangrijkste havenstad en thuishaven van maar liefst 1,8 miljoen mensen. Hamburg is echter ook dé thuisbasis van heel veel mooie hotels. En die verwelkomen jou maar al te graag tijdens een heerlijke vakantie of een lekker weekend weg.

Hamburg ligt bovenin Duitsland. Vooral mensen uit het Noorden van Nederland kunnen hier relatief snel naar toe reizen. Daarnaast kun je natuurlijk ook het vliegtuig of de trein pakken. Dan ben je er sneller en kun je onderweg ook nog lekker wat boekjes lezen over je vakantiebestemming. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Qua hotels heb je het in Hamburg echt voor het uitkiezen. Neem bijvoorbeeld een lekker luxe hotel, zoals Privathotel Lindtner Hamburg. Dit vijfsterrenhotel beschikt over alle faciliteiten. Van babysit tot complete spa en van fitnessclub tot huwelijksservices. Het enige nadeel is het prijskaartje, maar met een aanbieding moet je toch zeker onder de honderd euro per nacht uit kunnen komen. Als je drie weken blijft is het misschien geen optie, maar voor wie zichzelf lekker even een weekend wil verwennen, kan het een prima mogelijkheid zijn!

Wat minder duur is het Ramada Hotel in Hamburg. Ook hier kun je onder meer gebruik maken van de babysit service, gratis kranten in de foyer lezen, ontspannen in de sauna en de stoomruimte gebruiken. Hoewel het misschien iets minder luxe is, is dit hotel met vier sterren nog steeds een goede aanrader.

Afbeelding: Flickr account telefoto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019