Excite

Boek vliegtickets naar Marokko!

Een heerlijke vakantie in een land waar je je ogen letterlijk uit kunt kijken: boek vliegtickets naar Marokko en dat is wat je krijgt. Marokko is steeds meer in opkomst en dat is niet verwonderlijk: het land heeft een magische sfeer over zich, kan rekenen op heerlijke temperaturen én de vliegtickets zijn tegenwoordig helemaal niet zo duur meer.

Vliegtickets boeken kan via de meeste reisorganisaties, maar ook via internet. Dat laatste is wel net zo snel en geeft je de mogelijkheid om de tickets op ieder moment, vanuit je luie stoel, te regelen. Bovendien is het vergelijken van prijzen online veel makkelijker dan bij een reisbureau.

Als je eenmaal in Marokko bent aangekomen, dan wil je natuurlijk de grootste bezienswaardigheden niet missen. Aan te raden is een bezoek aan Marrakesh. Marrakesh – de stad, gelegen in de gelijknamige provincie – is één van de vier koningssteden en werd al in de 11e eeuw gesticht. Hier vind je onder meer de Saaditombes, het El-Badipaleis, het Bahiapaleis, de Majorelletuin en de Koutoubia moskee.

Wie houdt van zon, zee en strand, zit in Essaouira goed. Dit vissersplaatsje leeft tegenwoordig niet meer alleen van de visvangst, maar vooral van de enorme toeristenstroom die hier jaarlijks aangetroffen kan worden. Zwemmers en windsurfers zijn hier helemaal in hun element: een mooie zee met prachtige golven, een lekker koel windje, enzovoorts. Mocht je omstreeks juni in Marokko zijn, dan kun je hier zelfs het Gnawa- en wereldmuziekfestival meemaken!

Afbeelding: Flickr account the bbp

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020