Excite

Boek vliegtickets naar Pisa

Sommige bezienswaardigheden moet je gewoon ooit een keer gezien hebben. De toren van Pisa is één van die bezienswaardigheden. Ben je er nog nooit geweest? Grijp dan je kans en boek zo snel mogelijk vliegtickets naar Pisa. Groot voordeel: de stad zelf is ook hartstikke leuk, dus je hoeft je niet alleen om en rond de toren te vermaken.

Het belangrijkste pluspunt van Pisa, naast de toren natuurlijk, is het feit dat het stadje aan de zee ligt. Je hebt hier dus een prachtig strand en kunt hier in de zomer heerlijk vertoeven. Ook in het voorjaar en de nazomer is het hier zalig. Met 89.000 inwoners is de stad niet heel klein, maar zeker ook niet heel groot.

Pisa heeft heel veel bezienswaardigheden. De toren, die door Galileo Galilei gebruikt zou zijn om de valkracht van voorwerpen te bestuderen, is slechts één van die bezienswaardigheden. De toren maakt deel uit van het Campo dei Miracoli. Daar zijn ook de Duomo Santa Maria Assunta, de Baptisterium en Camposanto te vinden. Ook erg mooi om te bezoeken zijn het Piazza dei Cavalieri, Cittadella Vecchia en Orto botanico di Pisa, de botanische tuinen van Pisa.

Vliegtickets naar Pisa boeken doe je snel en gemakkelijk via internet. Dit bespaart je veel tijd en in de meeste gevallen ook nog eens veel kosten. Boek je je tickets bij prijsstunters? Dan kun je soms voor minder dan €100 al naar Pisa vliegen. Zoek de beste aanbieding en boek direct!

Afbeelding: Flickr account M4rvin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020