Excite

Boordpersoneel gaat naakt

In deze periode van financiële onzekerheid en vliegtuigongelukken, hebben luchtvaartmaatschappijen besloten wat meer te investeren in reclame. Ryanair wist eerder deze week al iedereen te choqueren met hun plan mensen in het vliegtuig recht te laten staan, Air New Zealand deed er nog een schepje bovenop door hun boordpersoneel naakt te laten werken.

De nieuwe manier van de nationale luchtvaartmaatschappij van Nieuw-Zeeland is op zijn minst innovatief te noemen. Ze zijn zo ook verzekerd dat ze alle mogelijke aandacht van de passagiers krijgen. Toch blinkt het adamskostuum van de stewards en stewardessen uit in simpelheid. Om het geheel toch wat netjes te houden, werd er wel een flinke laag body-paint aangebracht. Niet enkel op het boordpersoneel, maar ook op de technische mensen buiten het vliegtuig.

De reclamestunt past in elk geval wel bij hun slogan "nothing to hide". De video deed het in elk geval meteen erg goed op het internet. De maatschappij won eerder al prijzen voor hun kwaliteitsservice tijdens hun vluchten, maar kan nu ook gevoel voor humor aan hun lijstje kenmerken toevoegen. In een van de spotjes gaat zelfs directeur Rob Fyfe uit de kleren met een flinke laag body-paint.

Bekijk hier de video:

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020