Excite

Boze passagiers Ryanair weigeren vliegtuig te verlaten

Boze Franse passagiers weigerden gisteren een vliegtuig van Ryanair te verlaten. Het vliegtuig was met drie uur vertraging vertrokken uit het Marokkaanse Fez. Omdat de oorspronkelijke eindbestemming, het vliegveld bij de franse stad Beauvais, op dat moment al dicht was werd de vlucht omgeleid naar Luik.

Dat pikten de vastberaden Fransen niet, en ze eisten dan ook dat ze naar huis werden gebracht. Vier uur lang duurde de zitstaking van de nukkige passagiers, waarna ze met bussen die door het vliegveld beschikbaar waren gesteld naar huis togen.

Liége Airport zal niet blij zijn geweest met de vertraagde vlucht. Het cabinepersoneel van Ryanair mocht niet meer werken na de vlucht, en de luchtvaartmaatschappij heeft geen personeel op het vliegveld. De problemen moesten dus opgelost worden door het personeel van het vliegveld zelf.

Het is te hopen voor de vliegvelden van het Belgische Charleroi en het Duitse Weeze dat zij met minder koppige passagiers te maken hebben gehad. Door dichte mist bij vliegveld Eindhoven konden vanaf gisterochtend half tien geen vliegtuigen meer opstijgen of landen.

Vluchten werden daarom doorgeleid naar de Belgische en Duitse collega’s. De mist heeft de hele dag aangehouden. Gelukkig is de mist gisternacht opgetrokken, waardoor het vliegveld vanaf vanochtend weer in normale doen is.

Afbeelding: Flickr, gebruiker bigpresh

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021