Excite

Breng je droomvakantie door in Bonaire

Bonaire is een klein eiland in het zuidelijke deel van de Caraïben. Het staat bekend om zijn vooruitstrevende rol in het behoud van de indrukwekkende natuur, en dan met name het behoud van de kustomgeving. Je kunt hier dan ook uitstekend diepzeeduiken, snorkelen en windsurfen. Verken het prachtige kustgebied van Bonaire en begrijp waarom de bevolking dit gebied zo graag behoudt.

De natuur kan ook op andere manieren worden verkend. Huur op Bonaire bijvoorbeeld eens een mountainbike of fiets en ontdek zo welke prachtige natuurwonderen dit eiland voor je in petto heeft. Verder is het mogelijk om te kajakken in de baai, de open zee of een mangrovebos. Kies je voor het laatste, dan waan je je in enorme oerwouden. Back to nature wordt zo wel heel tastbaar!

Bonaire ademt een rust uit die je goed kunt gebruiken tijdens je vakantie. Kom je voor de prachtige stranden, dan kun je je geluk op. De sfeer van het eiland en zijn vriendelijke bevolking zorgen ervoor dat je strandvakantie op Bonaire een ware droomvakantie wordt. Wil je toch iets actievers, dan kun je ’s avonds het verrassend bruisende nachtleven in.

Een waarschuwing is overigens wel op zijn plaats. Bezoekers van Bonaire keren hier jaar na jaar weer terug. Ze vinden de mensen zo vriendelijk, het weer zo aangenaam en het is onmogelijk om in één vakantie alles te ontdekken wat Bonaire te bieden heeft. Een reis naar Bonaire kan dus enorm verslavend zijn... weet dus waar je aan begint!

Afbeelding: Flickr, queulat00

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020