Excite

Gezellig: budget hotel in Arnhem

Wie denkt dat hotels in steden altijd per definitie duur zijn, heeft het helemaal mis. Je kunt namelijk prima een budget hotel in Arnhem reserveren. Het is alleen een kwestie van goed zoeken, of de juiste plekjes kennen. Wist je bijvoorbeeld dat je op websites als Youropi.com kunt zoeken op budgethotels in tal van plaatsen? Dan krijg je direct een overzicht van de meest vriendelijk geprijsde hotels op jouw plek van bestemming.

 

Hotel Parkzicht

Een mooi budget hotel in Arnhem is bijvoorbeeld Hotel Parkzicht. Dit hotel heeft twee sterren en beschikt over kamers voor 1 tot 5 personen. Alle kamers zijn rookvrij en de meeste kamers beschikken over een eigen douche met toilet. Het hotel heeft een prettig terras, waar je vooral tijdens warme dagen heerlijk kunt zitten. Omdat het hotel lekker in de buurt van het centrum ligt, kun je er regelmatig even op uit, als je wilt. Dankzij het kleinschalige karakter is dit hotel ook erg geschikt voor families. De prijs helpt natuurlijk ook mee; als je hier met een heel gezin verblijft, betaal je misschien even veel dan wanneer je met één of twee personen in een luxe hotel zou verblijven.

Alternatief: De Tamboer

Een ander erg geschikt budget hotel in Arnhem is De Tamboer. Officieel is dit geen hotel, maar een pension. Gelukkig verandert dat niets aan de sfeer en mogelijkheden. De Tamboer is een echt familiepension. Het is gevestigd in een prachtig pand dat nog in haar volle glorie te bezichtigen is. Alle kamers zijn voorzien van een eigen televisie en telefoon. Wie wil kan tegen een geringe vergoeding in het hotel ontbijten of warm eten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020