Excite

Vakantie in een budget hotel in Gent!

We willen er allemaal wel eens even lekker tussenuit. Maar waar haal je het geld vandaan? Af en toe zul je dat misschien wel denken. Toch is het een misverstand dat je veel geld moet hebben om eens een weekendje weg te gaan. Je kunt namelijk al voor een paar tientjes een kamer in een budget hotel in Gent boeken. Dan ben je lekker in het buitenland en hoef je er toch geen bank voor te beroven.

 

Als je een budget hotel in Gent boekt, dan is de kans groot dat je niet heel dicht bij het centrum zit. Vaak zijn hotels in het centrum namelijk een stuk duurder. Dat is daar echter helemaal niet erg, want niet alleen alles in Gent is erg mooi, ook het openbaar vervoer is er prima geregeld. Je bent dus, waar je ook zit, binnen no time in het mooie centrum en kunt daar de mooie gebouwen en leuke restaurantjes bekijken. Laat je ook eens inlichten over de geschiedenis van Gent, die zal je ongetwijfeld verrassen.

 

Gent is vooral bekend als een van de middeleeuwse steden van België en alleen dat al maakt een verblijf in een budget hotel in Gent de moeite waard. Volgens de trotse inwoners is Gent de best bewaarde middeleeuwse stad en wie er komt, kan dat eigenlijk alleen maar beamen. Vooral de kerken zijn indrukwekkend: de St. Jacobskerk en de St. Niklaaskerk zijn de meest opvallende verschijningen en zeker een bezoekje waard. Vergeet ook de drie begijnhofjes niet; die zijn zelfs opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021