Excite

Heerlijk slapen in een budget hotel in Parijs

Je hoort mensen die altijd de volle prijs betalen voor hotelkamers vaak zeggen dat ze niet willen inleveren op comfort. Ze betalen liever wat meer, dan dat ze tekort hebben. Stom eigenlijk, want in de meeste gevallen krijg je niet eens meer. Sterker nog; het is misschien zelfs wel vervelender om veel te betalen, want dan heb je helemaal het gevoel dat je veel betaalt maar weinig krijgt. Wat je beter kunt doen? Een kamer reserveren in een budget hotel in Parijs natuurlijk!

Budget hotels

Voor we een aantal leuke adresjes geven, moeten we één misverstand de deur uit helpen. Budget is niet goedkoop. Een leuk budget hotel in Parijs kan dan wel een lage prijs hebben, maar dat betekent niet automatisch dat je inlevert op gemak, comfort, faciliteiten, enzovoorts. Vaak juist het tegendeel. Bovendien ga je er ook met een heel andere ingesteldheid heen. Als je weinig betaalt, verwacht je automatisch ook niet zoveel. En dan valt het juist weer mee als je wel gratis wifi blijkt te hebben, om maar iets te noemen.

Budget hotels vinden

Een budget hotel in Parijs vind je het makkelijkst via internet. Via Weekendjeweg.nl kun je bijvoorbeeld al een hotelovernachting in een hotel in het centrum van de stad regelen, voor prijzen vanaf €43 voor twee personen. Dat is slechts een paar euro meer dan wat je betaalt voor een hostel. Wil je nog meer keuze? Kijk dan eens op Hotels.com. Ook deze website heeft een uitgebreid aanbod mooie hotels tegen scherpe prijzen. Bekijk vooral de last minutes, die zijn vaak het meest budgetvriendelijk!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021