Excite

Geld besparen dankzij een budget hotel bij Schiphol

Bijna alle vakanties gaan van start op Schiphol. Maar slechts voor een klein percentage van de vakantiegangers is dat ook een thuiswedstrijd. Als je in het noorden of zuiden van het land woont, heb je er al een flinke reis op zitten voor je uiteindelijk op Schiphol aan komt. Dan ben je misschien wel zo moe, dat je eerste vakantiedag al in het water valt. Dat voorkom je op een voordelige manier door een budget hotel bij Schiphol te boeken. Dan ben je zeker uitgerust voor de reis!

Trendy én goedkoop

Dat een budget hotel bij Schiphol niet altijd betekent dat het hotel ook suf of saai is, blijkt wel uit hotel CitizenM. Dit voordelige hotel ligt in de buurt van Schiphol en heeft ruime kamers die ontworpen zijn door een echte designer. Elke kamer heeft alles wat je nodig hebt: een LCD-tv met gratis videokanalen, een droger, een kluisje, een groot bed en natuurlijk wifi. Ook je badkamer is goed uitgerust met een heuse regendouche.

Hoge kortingen op luxe hotels

Je kunt ook de budget hotels links laten liggen en met een hele hoge korting een kamer boeken in een luxer hotel. Dan kun je het beste een kijkje nemen op Hotels.nl. Hier vind je een uitgebreid overzicht van de mooiste hotels in en om Schiphol. Bekijk vooral de last minute aanbiedingen. Zit er iets voor je bij? Reageer dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt. Zeker in de zomermaanden zitten hotels rondom Schiphol vaak al tijden van tevoren vol.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020