Excite

Klein budget? Ga op vakantie naar Spanje

We gaan allemaal graag op vakantie, maar niet iedereen heeft evenveel te besteden. Heb jij weinig geld over? Geen nood. je kunt heel goed met een klein budget op vakantie naar Spanje. Welke opties heb je?

Last minute Spanje

Ben je flexibel met je reisdata? Dan is een last minute een heel goede optie om een goedkope vakantie in Spanje te scoren. Vaak bieden touroperators vakantiepakketten aan waarin zowel de reis als je overnachtingen zijn inbegrepen. Aangezien de touroperators deze vooraf hebben gereserveerd, doen zij er goed aan om ze allemaal te verkopen. Ook al is het tegen bodemprijs. En dat is dan weer mooi voor jou.

Ga bijvoorbeeld naar het reisbureau om te kijken of er goede last minutes te vinden zijn. Op de grotere luchthavens, zoals Schiphol, zijn ook dergelijke reisbureaus te vinden. Wanneer je daar een last minute boekt, bestaat de kans dat je gelijk weg moet. Dus pak je koffers voordat je naar het vliegveld gaat! Uiteraard kun je ook op zoek naar last minute aanbiedingen online. Houd er in ieder geval rekening mee dat je direct moet betalen wanneer je een last minute boekt.

Backpacken

Wanneer je niet zo nodig luxe nodig hebt en wel van een beetje avontuur houdt, kun je gaan backpacken in Spanje. Op die manier houd je de kosten laag en zie je gelijk heel veel van het land. Zo kun je onderweg overnachten in goedkope hostels en jeugdherbergen. En, als je je tentje hebt meegenomen, kun je uiteraard ook gaan kamperen.

Bovendien kun je heel goedkoop naar Spanje reizen. Zo kun je met een Eurolinesbus al voor een paar tientjes naar Barcelona of Madrid. Daarnaast zijn er een aantal goedkope vliegtuigmaatschappijen die naar verschillende bestemmingen in Spanje vliegen. En voor de echte durfallen onder ons die geld willen besparen, bestaat er ook nog de optie om te gaan liften. Let wel goed op bij wie je in de auto stapt!

Zeker wanneer je je reis goed hebt georganiseerd en op vakantie niet teveel geld uitgeeft aan duur eten en souvenirs, kun je met een klein budget goed op vakantie naar Spanje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020