Excite

Budget vakanties in Nederland

Budget vakanties in Nederland

Wanneer je weinig geld te besteden hebt, of het onzin vindt om een dure vakantie te boeken, is het verstandig op zoek te gaan naar een budget vakantie in Nederland. Hoewel je kunt besparen op vervoerskosten door voor een fiets- of wandelvakantie te kiezen, blijf je doorgaans wel je verblijfkosten houden, evenals de kosten voor maaltijden. Nederland kent echter diverse locaties waar je voor weinig geld kan overnachten.

Budgethotels in Nederland

Budgethotels in Nederland zijn op diverse plaatsen te vinden, ook in de grote steden. Je moet dan wel even verder kijken dan de prachtige hotels aan de grote wegen en nabij bezienswaardigheden. Wanneer je een paar straten verder loopt, vind je namelijk nog veel meer hotels, maar dan voor schappelijke prijzen. Je kunt besparen op een hotel door er voor te kiezen de maaltijden buiten het hotel te nuttigen. Sommige hotels worden doordeweeks met name door zakenlieden gebruikt. In de weekenden staan de kamers dan vaak leeg, zodat je ze goedkoop kunt boeken.

Jeugdherbergen en hostels in Nederland

In jeugdherbergen en hostels zijn uiteenlopende gasten te vinden van diverse nationaliteiten en leeftijden. In een jeugdherberg of hostel slaap je doorgaans met meerdere (onbekende) gasten op één kamer. In veel jeugdherbergen kan je gebruik maken van een gezamenlijke keuken, zodat je geld kunt besparen op het diner.

Kamperen in Nederland

Nederland is een uitstekend kampeerland. Wildkamperen is niet toegestaan in Nederland, maar op sommige plekken kan je goedkoop bij een boer overnachten. Er zijn zelfs natuurgebieden in Nederland waar je gratis kamperen kunt, zoals het Alblassersbos in Zuid-Holland.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021