Excite

Bungalow huren: hoe en waar?

Vakantie vieren of een lang weekend weg is extra comfortabel als je een bungalow huurt. Alle ruimte voor jezelf en je familie, zonder je druk te maken om andere bezoekers. Bungalowparken hebben vaak voorzieningen zoals een zwembad of een aanlegsteiger voor een bootje, waardoor het verblijf extra comfortabel wordt. Een aanrader dus door het volgende weekendje weg!

Bungalowparken

De meest bekende manier om een bungalow te huren is in speciale bungalow parken, zoals Landal Greenparks of Center Parcs. Deze parken zitten in verschillende plekken in Nederland, vaak omgeven door natuurgebied zoals bos of water zodat je echt tot rust kunt komen. Ook bij het strand zijn vele bungalowparken. Vooral in de zomer zitten deze volledig volgeboekt.

In het buitenland een bungalow huren kan natuurlijk ook. Het beste is om daarvoor via een reisbureau bij betrouwbare bungalowparken te boeken, denk aan Vacansoleil. Over het algemeen zijn de kwaliteitseisen in het buitenland gelijk aan die in Nederland. Parken doen er alles aan om hun bezoekers thuis te laten voelen.

Bungalows in eigen beheer

Op het internet en via via is het soms mogelijk om een bungalow te huren via een privébezitter. Het gaat dan om iemand die een huisje heeft en het verhuurt als hij of zij er zelf geen gebruik van maakt. Het voordeel is dat er vaak goede prijsafspraken te maken zijn, maar ook meer flexibiliteit in bijvoorbeeld het ophalen van de sleutel. Pas wel op voor mensen met foute bedoelingen: het is de afgelopen jaren voorgekomen dat toeristen zijn opgelicht bij het boeken van een vakantiewoning die niet bleek te bestaan.

Ontspannen in een bungalow

Een weekend weg of een vakantie, een familie- of vriendenweekend of gewoon lekker met zijn tweetjes erop uit in de natuur, verhoog het comfort en gemak en boek een bungalow. In binnen- of buitenland, via een organisatie of privé, bij alle manieren van ontspannen vakantie vieren is een passende manier van verblijven in een bungalow.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020